Hamarosan láthatjuk Snoop Dogg-ot, mint műsorvezető - ifaktor
Snoop Dogg barna kabátban mosolyog és egy mikrofonba beszél

Miért ne lehetne egy rapper, tv-sztár is?


Kevin Hart jelentette be a nagy hírt az NBC Universal bemutatóján, miszerint a 49 éves rapper fogja vezetni, a „Világ legbugyutább bűnözői" című sorozatot. Ráadásul Hart azt is megerősítette, hogy együtt fognak vezetni majd Comedy-Sport témájú hírműsort. Utóbbi még egyelőre kezdeti stádiumban van.

Kevin Hart és cége a Laugh Out Loud Network, a múlt évben egy több éves szerződést írt alá a Peacock streaming szolgáltatóval, ami többek között a LOL népszerűsítését is tartalmazza. Ennek fényében kerül sor, a fent említett sorozatok megalkotására is.

Ezeken a lehetőségeken felbuzdulva, Snoop azt nyilatkozta, hogy nem csak ebben a két műsorban lesz látható, hiszen egy saját életrajzi sorozaton is dolgozik majd, amit direkt nem film, hanem sorozat formájában láthatnak majd a nézők. A sorozat arról fog szólni, hogy a mára legendává vált rapper, hogyan lett az, aki és hogy a szülei hogyan találkoztak, miként nevelték és hogyan alakult az élete, mielőtt belecsöppent volna a zene világába.

„Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy bemutathassam, miként lettem én, én. Az embereket akik inspiráltak, a nevelésem körülményeit, az apámat, az anyámat, a barátaimat, a közösséget, ahová tartoztam, ahonnan inspirálódtam és ami ilyenné formált. Nem gondolom, hogy ezt egy életrajzi film keretein belül kellene megmutatnom, hiszen 2 órába képtelen vagyok belesűríteni mindezt, viszont ha egy életrajzi sorozatban mutatom meg nektek, úgy akár lehet belőle 6-7 évad is."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!