Hamarosan nyilvánosság elé állhat Michael Schumacher - ifaktor
Nem olyan régen írtunk utoljára a hétszeres Forma 1-es világbajnokról, hiszen hamarosan bemutatják a róla készült dokumentumfilmet. Ezúttal újabb hírek érkeztek arról, hogy nyilvánosság elé állhat.


„Michael Schumacher: új remény! Teljesíteni akarja lánya, Gina Maria legnagyobb kívánságát"

– szól a sokatmondó cím. Az InTouch információi szerint ugyanis, Michael Schumacher teljesíteni szeretné lánya kívánságát, miszerint ő kísérje majd az oltárhoz.

Igazi szenzáció lenne, de a legújabb hírekre való tekintettel, mégis sokan látnak esélyt arra, hogy nyáron a (több mint 7 éve ápolásra szoruló német – a szerk.) világsztár vezetheti oltár elé a lányát – írja a Borsonline a német InTouch magazinra hivatkozva.

A 23 éves Gina Maria Schumacher várhatóan augusztus 1-jén megy feleségül jegyeséhez, Iain Bethkéhez. A nap azért is különleges mert Schumacher és felesége, Corinna is ezen a napon fogadtak örök hűséget egymásnak.

A várt Schumacher-dokumentumfilm őszre tervezett (ám a koronavírus-járvány miatt elhalasztott– a szerk.) bemutatója egyesek szerint jó alkalom lenne, hogy a legendás német pilóta ismét megjelenjen a nyilvánosság előtt – erről korábban mi is beszámoltunk, amelyet ide kattintva olvashatsz el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!