Hamarosan startol a Házasodna a gazda új évada az RTL-en - ifaktor
Azt már korábban tudni lehetett, hogy az RTL Klub 2021-ben képernyőjére tűzi a műsort, most viszont már az is meg van, hogy pontosan mikor.


A csatorna nagy sikerű társkereső realityjének negyedik évada április 10-én szombaton este lesz látható a képernyőn. A műsor házigazdája ismét Nádai Anikó lesz, aki ezúttal video chaten ismerkedik meg a gazdasszonyokkal és gazdákkal.

A televíziós premier előtt április 2-tól az műsor internetes oldalán már megtekinthetjük az idei gazdák bemutatkozó kisfilmjeit, tehát az igazán nagy hardcore rajongóknak, ez is egy fontos dátum lehet.

„A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy éppen burgonyatermesztéssel foglalkozik. Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel és házi tejtermékek előállításával keresi a kenyerét, míg más egy lovardát üzemeltet, és van olyan gazda, aki automata fejőrobotot alkalmaz a gazdaságában. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak."

írta közleményében az RTL Magyarország.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Curtis szivarral a szájában jelentkezett be a Karib-tenger mellől

Curtisnél úgy látszik most jött el az az idő, amikor már nagyon elege lett az otthonülésből, ezért fogta magát és egészen Dominikáig meg sem állt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!