Hamarosan startol a Házasodna a gazda új évada az RTL-en - ifaktor
Hamarosan startol a Házasodna a gazda új évada az RTL-en
Azt már korábban tudni lehetett, hogy az RTL Klub 2021-ben képernyőjére tűzi a műsort, most viszont már az is meg van, hogy pontosan mikor.


A csatorna nagy sikerű társkereső realityjének negyedik évada április 10-én szombaton este lesz látható a képernyőn. A műsor házigazdája ismét Nádai Anikó lesz, aki ezúttal video chaten ismerkedik meg a gazdasszonyokkal és gazdákkal.

A televíziós premier előtt április 2-tól az műsor internetes oldalán már megtekinthetjük az idei gazdák bemutatkozó kisfilmjeit, tehát az igazán nagy hardcore rajongóknak, ez is egy fontos dátum lehet.

„A Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel vagy éppen burgonyatermesztéssel foglalkozik. Az egyik gazdasszony lótenyésztéssel és házi tejtermékek előállításával keresi a kenyerét, míg más egy lovardát üzemeltet, és van olyan gazda, aki automata fejőrobotot alkalmaz a gazdaságában. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak."

írta közleményében az RTL Magyarország.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!