Győrfi Pálék így köszönik meg a vendéglátóhelyek segítségét - ifaktor
mentők egy mentőautó mellett egy kézilabdával
Bizonyára sokan emlékeznek az esetre, amikor nemrégiben valaki feljelentette az Országos Mentőszolgálat két dolgozóját húsvétkor, mert sérelmezte, hogy az egyik mentős ebédre hamburgert vásárolt egy utcai büfében. Győrfi Pálék is reagáltak a történtekre.


Nos, mindezek hatására az emberek felkeltek a mentősök védelmére, hiszen nekik is kell valamikor enniük. Sőt nemcsak az emberek, hanem több étterem és vendéglátóhely is felajánlotta a segítségét a túlterhelt mentősöknek.

Ezt megjutalmazandó az Országos Mentőszolgálat minden segítséget megadó vendéglátóegység részére matricákat ad, amelyen a Hambulancia jelszó szerepel.

„Tudod mi az a >>Hambulancia<<?A mentőket hamburgerrel, ételvásárlási kedvezménnyel támogató helyek mostantól az Országos Mentőszolgálattól egy >>Hambulancia - az életmentőket támogatjuk<< feliratú matricát kapnak és rákerülnek egy olyan, hamarosan elkészülő elektronikus térképre, melynek alapján a mentők - ha a szolgálati feladataik éppen megengedik - azonnal megtalálják a legközelebbi hamburgerezőt, pizzázót, vagy kebabost, ahol kedvezményben részesülhetnek."

– látható a bejelentés Győrfi Pál saját Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!