Harcban áll egymással Majka és az RTL Klub - ifaktor
Majka narancssárga sapkában

A Bors értesülési szerint az RTL csatornája többször is állást ajánlott Majkának, később azonban az RTL vezérigazgató-helyettese a Telexnek adott interjújában valamennyi állítást cáfolt.


A Bors szerint Majkának lejárt a TV2-nél éppen aktuális szerződése, mely alkalmán felkereste a konkurens csatorna- RTL Klub- és állást ajánlott neki, melyet Majka visszautasított és meghosszabbította szerződését a TV2-vel. Az említett ajánlatnak azonban nyoma sincs, továbbá annak sem, hogy a napilap szerint az RTL nem is egy, hanem három alkalommal próbálta átcsalni magához a rappert.

Később az RTL vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter a következőt nyilatkozta a Telexnek az esettel kapcsolatban:

Az elmúlt években többször folytak tárgyalásokat Majoros Péterrel esetleges együttműködésekről. Általában ő kereste meg az RTL csatornáját, hogy szívesen dolgozna ott. Mesés ajánlatot nem tettünk a számára, de még jeleztük is felé, hogy jelenleg nem látjuk a helyét cégünk egyetlen produkciójában sem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!