Három új szereplőt köszöntött a ValóVilág - ifaktor

Akik követik a műsort már tudhatják, hogy a ValóVilág 10 jubileumi évada folytonos meglepetésekkel szolgál a televízió nézői számára. Ezúttal három hihetetlenül cuki új szereplővel lepték meg a villa-lakóit és a nézőket is.


Lili, Brúnó és Polly a három árva kis kölyök kutyus új gazdákat keresnek. Addig míg nem kerülnek szerető családba a villa-lakói fognak gondoskodni róluk. A játékosokra eddig úgy tűnik, hogy jó hatással van a három kiskutya.

Így fogadták a villa-lakók a kutyusokat.

Reméljük, hogy a játékosoknak a felelősség érzetük is nő az új gyermekek által, hiszen egy kiskutyával rengeteget kell foglalkozni. Hát még hárommal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!