Harry és Meghan igazi hasonmásaikkal forgatnak filmet - ifaktor
Jordan Dean Sydney Morton Harry herceg Meghan Markle zöld ruhában kék öltönyben

Az első képen a Harry-t és Meghan-t alakító, Jordan Dean és Sydney Morton, a második képen pedig az igazi Harry herceg és felesége, Meghan Markle.


Elképesztő a hasonlóság nem? Úgy ahogy Jordan és Harry, Meghan és Sydney is úgy hasonlít egymásra mint két tojás ebben a zöld kosztümben.

Mindkét színész kellően megfelelő referenciákkal rendelkezik, hogy sejthessük, ez egy igazi, jól megkomponált film lesz, nem pedig egy bóvli 'valami'. Sydney játszott többek között a „Younger"-ben, a „She's gotta have it"-ben és a „Manifest"-ben is. Dean pedig elsőként a „Jersey Girl"-ben tűnt fel 1992-ben, ezt követően olyan sorozatokban is játszott, mint a „Punisher", vagy a „Royal Pain".

A meglebegtetett hírek alapján, a film bemutatja majd, hogy Harry és Meghan miért hagyták hátra az egész királyi palotát és fordítottak hátat Anglia trónjának, ezzel egy élhetőbb jövőt biztosítva fiúknak, Archie-nak.

Továbbá az is olvasható a közleményben, hogy a film részletesen bemutatja majd, Meghan félelmét, szomorúságát és csalódottságát, amiért a Palota nem volt képes őket megvédeni az elképesztő mennyiségű sajtó támadásaitól, valamint Harry félelmét, miszerint a történelem megismételheti önmagát és nem tudja majd megvédeni feleségét és gyermekét azoktól az erőktől, amik az anyját a halálba taszították.

A „Szabadulás a palotából" című film forgatása ezen a héten kezdődött és a várható premiert őszre tervezi a film-stáb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!