Harry herceg drogokkal és alkohollal tompította a fájdalmát - ifaktor
Harry herceg fekete szmokingban

Édesanyja, Diána hercegnő halála, sötét éveket hozott a trónörökösnek.


„Tablettákat szedtem és vedeltem, csak azért, hogy az anyám halála okozta fájdalmat elnyomjam."

Harry herceg még mindig küzd édesanyja halálának megemésztésével. Diána hercegnő rettentő autóbalesete napján, Harry még csak 12 éves volt, de elmondása szerint a terápiáknak köszönhetően rengeteget javult azóta, hogy 4 éven keresztül partizásba és alkoholba fojtotta bánatát.

Harry saját mentális egészségéről és a hatalmas küzdelmeiről, nyíltan beszélt abban a beszélgetős műsorban, az „Én, amit nem látsz"-ban, aminek ő a társrendezője, Oprah Winfrey mellett. A herceg visszakalauzolja a nézőket 1997-be, amikor testvérével Vilmossal, elvesztették édesanyjukat.

Harry azt mondta, hogy

„Teljesen magamon kívül voltam."
„Egyszerűen képtelen voltam feldolgozni mi történt és a fájdalmam dühként csapódott le."

A legnehezebb időkben Harry segítségért, a Királyi Palotához fordult, ahonnan semmilyen segítséget nem kapott. Végül igyekezett nem gondolni a történtekre, mert csak rosszul érezte magát tőle.

Azt a 4 évet, ami 28-32 éves koráig tartott, Harry úgy nevezi, hogy „Rémálom időszak". Elképesztő önpusztításba kezdett és volt, hogy napokig részeg volt. Drogokat szedett, hogy ne érezzen semmit. Mindezt teljes önkontroll nélkül tette.

Harry továbbá beszélt Meghanról és arról, hogy az elején rettentő támogató volt a terápiákkal kapcsolatban a feleség, ugyanakkor rájött a herceg, hogy ha nem veszi elejét ennek a szörnyűségnek, akkor elveszítheti azt a nőt, akivel képes lenne leélni élete hátralevő részét.

Meghan beszélt saját traumáiról is és arról, hogy elképesztően nehéz volt megbirkózni Harry sötét időszakával. Az öngyilkosság gondolata sem állt távol tőle, miközben fiúkkal, Archie-val volt terhes. Ezt most először hozta nyilvánosságra a pár a beszélgetős műsorban.

A műsort az Apple TV +-on sugározzák, amit interneten is követni lehet majd. Olyan sztárok lesznek Oprah vendégei mint az NBA sztár, DeMar Derozan, Glenn Close vagy Lady Gaga.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!