Heidi Klum is az ikrek közé tartozik - ifaktor
Heidi Klum | Heidi Klum - host of America's Next Top Model | WEBN ...

Hát persze, hogy Ikrek! Bizony, Heidi Klum is közéjük tartozik

Még felsorolni sem egyszerű, mennyi mindent köthetünk a nevéhez. Heidi Klum, német-amerikai szupermodell és divatikon, televíziós műsorvezető, üzletasszony, divattervező, televíziós producer és alkalomadtán színésznő is.


Heidi nemzetközileg elismertté a Sports Illustrated Swimsuit Issue című fürdőruhamagazin címlapján való megjelenésével vált. 1997-ben ő lett az első német modell, aki Victoria's Secret Angyal lett. A sikeres modellkarriert követően a Project Runway valóságshow házigazdájaként és bírájaként szerzett elismerést a szakmában, amelynek köszönhetően 2013-ban Emmy-díjjal jutalmazták műsorvezető társával, Tim Gunn-nal együtt.

Név: Heidi Klum
Születési idő: 1973. június 1.
Születés időpontja: 11:00
Születés helye: Bergisch Gladbach, Németország
Foglalkozás: szupermodell, televíziós műsorvezető, üzletasszony, divattervező, televíziós producer, színésznő
Csillagjegy: ikrek

A jegy szülöttjeire kifejezetten jellemző a vékony alkat, a hosszú lábak és a fiatalos megjelenés. A kettősség Heidinél is jelen van – részben racionális és jól látja a dolgokat, másrészt pedig emocionális, aminek köszönhetően gyakran átesik a ló másik oldalára és mindenből érzelmi kérdés csinál. Az életét szenvedéllyel éli, ahogy ez kívülről is jól látható, hatalmas a bizonyítási vágya, és nagyon nehéz bekerülni a bizalmi körébe.

Heidi egy jó Ikerhez híven nehezen tud megnyílni és őszintén beszélni az érzéseiről, így az együttélés is nehezebb vele, vélhetően ez is közrejátszott abban, hogy a házassága válással végződött.

A mindig vidám és mosolygós jegy képviselői közül sokan lesznek riporterek és műsorvezetők, hisz nagyon közvetlenek, könnyen teremtenek kapcsolatot és magabiztosan tudnak fellépni minden egyes helyzetben.

Új élmények, impulzusok és kalandok? Ebből sosem elég az Ikrek számára! Nem lehet véletlen, hogy ennyi különböző kihívásba vágta Heidi a fejszéjét és a kitartó munka meghozta áldozatos gyümölcsét, hisz elérte a kitűzött célokat és sikeressé is vált ezekben a szakmákban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!