Hatalmas bejelentést tett Berki Mazsi Insta-oldalán - ifaktor
Berki Mazsi kalapban és fürdőruhában a tengerparton

A népszerű influenszer, Berki Mazsi a napokban már pedzegette Instagram-oldalán, hogy hamarosan óriási bejelentést tesz követőinek közösségi oldalán. Elérkezett a napja és Mazsi elárulta, mire készült régóta.


Mazsi olyan meglepetéssel készült követőinek, amire senki sem számított ez idáig, ugyanis legújabb Insta-posztjából megtudhattuk, hogy Berki Krisztián felesége saját vállalkozást indított, ami alatt egy saját ruhamárkát kell érteni.

A márka a TRUE AS YOU – azaz Igaz, mint Te elnevezést kapta és már láthatjuk a márka saját Instagram-oldalán is az első pár ruhadarabot, amit kapni lehet Mazsinál.

Mazsi bejelentő videójában rajta is egy saját márkás, tavaszi kollekcióból származó ruhadarabot láthatunk, ami úgy tűnik, fantasztikusan áll az influenszernek.

Egy dologgal azonban nem számolt Mazsi, mikor a ruhadarabok beárazásra kerültek: hogy követői átlagosan nem rendelkeznek olyan jövedelemmel, mint ő és férje Krisztián. Így a komment szekcióban érthető módon hatalmas felháborodást keltett követői között a ruhák árazása.

„Egy a kompromisszumokat nem ismerő lendületes ruhamárka. Amelyet lányok, hölgyek, nők, asszonyok és szépkorúak is egyidőben hordhatnak, csakúgy mint a húgom, anyukám, az anyósom és a nagymamáim ❤️

A True as You márkát csak mi NŐK alkottuk, több hónapon keresztül gondolkodtunk, fejlesztettünk, vágtunk, szabtunk és varrtunk annak érdekében, hogy ahogy ma rajtam, úgy akár rajtatok is lehessen a márka egyik exluzív darabja.

Rajtam a tavaszi kollekciónk egy limitált darabját láthatjátok, de a varrodában már gőzerővel készülnek az idei nyár legkülönlegesebb darabjai, ruha szettjei.

Nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is gondoltunk, amely vonalon a férjem egyedi stílusa inspirált minket, ebből később többet is láthattok.🥰

A True as You ruháiban nem leszel szebb, nem leszel izmosabb,de egy valami leszel ,ami az összes többi ruhában mégsem, Te Önmagad!

Én majd kiugrom a bőrömből, de szerintem ez a videón is látszik"

– írta izgatottan Berki Mazsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!