Hatalmas bejelentést tett Insta-oldalán Miss Mood - ifaktor
Miss Mood fekete felsőben áll rózsaszín háttér előtt

Mező Dorottyát, vagyis művésznevén Miss Moodot a 2020-as Tv2 népszerű műsorában, a Sztárban Sztárban ismerhettük meg jobban. A népszerű énekesnő, most egy fantasztikus hírrel érkezett követőinek.


A járványhelyzet már több mint egy éve keseríti meg az életünket, főleg a zenészekét és a vendéglátásban dolgozókét. Miss Mood is áldozata lett ennek, így már több mint egy éve nem tudott társával koncertet adni rajongóinak.

Talán ezért is talált ki egy teljesen új vállalkozást, ami szintén közel áll a szívéhez. Akik régebb óta követik Dorottyát, már tudhatják róla, hogy rendkívül kreatív és ügyes kezei vannak. Számtalanszor készített már követőinek dekorációs tippekből álló videót, amit mindig imádtak nézői.

Most azonban saját dekorációs web shopot indított, ami a Mood Decor elnevezést kapta. A megnyílt online üzletben egyelőre örökvirágokat és egyéb virágos dekorációkat lehet kapni, amiket Dorottya elmondása szerint, saját kezűleg készített édesanyjával.

„Szeretném bemutatni Nektek az én kis kincsesdobozomat, a @mood.decor -t, amin hosszú hónapok óta dolgoztunk Édesanyámmal, és végre napvilágot láthat! 💗🥺 Egyedi, limitált darabszámú dekorációkat, ajándékokat találtok az oldalon, melyeket saját kezeinkkel készítettünk, teljes szívünkből"

– olvashatjuk Mood Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!