Hatalmas bejelentést tett Pumped Gabó - ifaktor
A médiaszemélyiségként és celebként ismert, korábban a Balaton Soundon berobbanó Szabó Gábor közösségi oldalán már három napja meg egy visszaszámlálás a nagy bejelentésről. A cikkből megtudhatod, neked milyen hasznod származhat belőle!


Ismered a mondást, amely szerint a világon semmi sincs ingyen? Nos, Gabóék úgy tűnik, erre rácáfolnak...

Gabó bejelentette, hogy február elsejétől az újonnan alakult, Pure Golddal kötött együttműködést, amely egy teljesen friss magyar cég a táplálékkiegészítő piacon.

A Scitec Nurtition egykori alapítója és tulajdonosa (azóta már eladta a céget – a szerk.) alapította a Pure Goldot, amely most elképesztő akcióval várja az embereket.

Gabó állítása szerint, aki jelentkezik a Bio-ban található linken mindenki (!) kap egy ingyenes termékmintát – persze, hogy ez mi és mekkora nem tudni, de gesztusnak mindenképpen értékelendő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!