Hatalmas bejelentést tett Pumped Gabó - ifaktor
A médiaszemélyiségként és celebként ismert, korábban a Balaton Soundon berobbanó Szabó Gábor közösségi oldalán már három napja meg egy visszaszámlálás a nagy bejelentésről. A cikkből megtudhatod, neked milyen hasznod származhat belőle!


Ismered a mondást, amely szerint a világon semmi sincs ingyen? Nos, Gabóék úgy tűnik, erre rácáfolnak...

Gabó bejelentette, hogy február elsejétől az újonnan alakult, Pure Golddal kötött együttműködést, amely egy teljesen friss magyar cég a táplálékkiegészítő piacon.

A Scitec Nurtition egykori alapítója és tulajdonosa (azóta már eladta a céget – a szerk.) alapította a Pure Goldot, amely most elképesztő akcióval várja az embereket.

Gabó állítása szerint, aki jelentkezik a Bio-ban található linken mindenki (!) kap egy ingyenes termékmintát – persze, hogy ez mi és mekkora nem tudni, de gesztusnak mindenképpen értékelendő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!