Hatalmas bejelentést tett Pumped Gabó - ifaktor
A médiaszemélyiségként és celebként ismert, korábban a Balaton Soundon berobbanó Szabó Gábor közösségi oldalán már három napja meg egy visszaszámlálás a nagy bejelentésről. A cikkből megtudhatod, neked milyen hasznod származhat belőle!


Ismered a mondást, amely szerint a világon semmi sincs ingyen? Nos, Gabóék úgy tűnik, erre rácáfolnak...

Gabó bejelentette, hogy február elsejétől az újonnan alakult, Pure Golddal kötött együttműködést, amely egy teljesen friss magyar cég a táplálékkiegészítő piacon.

A Scitec Nurtition egykori alapítója és tulajdonosa (azóta már eladta a céget – a szerk.) alapította a Pure Goldot, amely most elképesztő akcióval várja az embereket.

Gabó állítása szerint, aki jelentkezik a Bio-ban található linken mindenki (!) kap egy ingyenes termékmintát – persze, hogy ez mi és mekkora nem tudni, de gesztusnak mindenképpen értékelendő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!