Zlatan Ibrahimovicot tévesen állította ki a játékvezető - ifaktor
zlatan ibrahimovic az ac milan edzésén piros szerelésben mutogat
Az AC Milan a Parma labdarúgócsapata vendégeként lépett pályára. A mérkőzés a papírforma szerint alakult – a Rossoneri 2-0-ra vezetett – majd olyasmi történt, amit azóta sem ért senki.


A svéd csatár 2-0-s előnyben nem akarta inzultálni a játékvezetőt, így annyit kérdezett tőle olaszul, hogy:

„Nem érdekel, amit mondok? Érdekes."

Erre a játékvezető, Maresca kiállította a svédet, aki már a pályán is teljesen értetlenül állt a dolog mögött, ahogy a társak, valamint Stefano Pioli vezetőedző is.

A sajtó a felvételek alapján a „Nem érdekel, amit mondok? Ez érdekes…" szavakat tulajdonítja Ibrahimovicnak. Ebből az utóbbi mondat olaszul így hangzik: „Mi sembra stano", ám ehelyett Fabio Maresca játékvezető a „Sei un bastardo" kifejezést érthette, ami nagyjából azt jelenti: „Rohadék vagy".

Azóta Leandro Cantamessa, a Milan ügyvédje nyilatkozott a Zlatan Ibrahimovic ügyről és kiemelte, hogy a felvételek alapján is egyértelmű, hogy félreértés történt a kiállításnál – írja az acmilan.hu.

„Egyértelműen fellebbezünk, ha az a balszerencsés forgatókönyv valósul meg, hogy két meccses eltiltást kap."

– mondta Cantamessa.

"Minden attól függ, hogy mit írt Maresca a jelentésébe. Ha a játékvezetőnek kétségei vannak a hallottakkal kapcsolatban és ezt leírja, akkor az ügyben váratlan és szenzációs fordulat lehet. Amennyiben beismeri, hogy tévedett, akkor Ibra pályára léphet a következő mérkőzésen, annak ellenére, hogy a Parma ellen kiállították."

– tette hozzá az olaszok ügyvédje.

Az mindenestre biztos, hogy az olasz játékvezetői szövetség sem nézte jó szemmel Maresca ténykedését, így egy ideig biztosan nem vezethet meccset az AC Milannak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!