Hatalmas bulit csaptak Papp Inez szülinapjára - ifaktor
Papp Inez vörös hajjal szürke pulcsiban áll fehér fal előtt

A népszerű YouTuber, Papp Inez a napokban ünnepelte 24. születésnapját, aminek részleteit ez idáig titokban tartotta és inkább csak az ünneplés pillanatának élve, nem posztolt róla semmit közösségi oldalán. Eddig.


Inez Istagram-oldalán mutatta meg rajongóinak képsorozat formájában, hogyan is sikerült a születésnapját ünneplő buli és meg kell hagyni a fotók alapján mi is szívesen ott mulattunk volna Inezéknél.

Az influenszer elmondása szerint élete legjobb születésnapi bulijára sikeredett a party, amit nem csodálunk, hiszen a képeken még egy jakuzzi is feltűnt és Inez öt tortát is kapott.

„Ritkán fordul elő, hogy a szülinapom után 2 nappal jelentkezek be, de most akkora spontán buli kerekedett nálunk, hogy ennyit kellett pihennem.🙈24 lettem! Nagyon jó érzés!🤩 Pedig rettegtem tőle, de ilyen jó bulim még sosem volt, úgyhogy egy erős indítás után nagyon pozitívan állok a 24-hez. Ilyen jó barátokkal körülvéve még korosodni is fun!🤣 Nagyon szépen köszönöm itt is mindenkinek a RENGETEG köszöntést, sajnálom, hogy nem tudtam mindenkinek személyesen válaszolni, de nagyon jól esett a sok üzenet.🥰🤗 Köszönöm ezt a bulit a barátaimnak, Szerelmem, Anya, Tamás, Frida, Lajos, Nóri, Ati, Gréti, Diuka, Nusi, Mamikám, Erik, Heni, Kata, Zoli, Cucu, Zsófi, Adri, Judit, Niki, Rebi, Raul és mindenki aki gondolt rám!🙏🏼Köszönöm a csodaszép ajándékokat is, és mind az 5 tortát, amit sütöttetek nekem.🎂Nagyon jó ilyen szeretve érezni magam!❤️Cheers to 24"

– olvasható Inez bejegyzése végén.

A képeket ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!