Hatalmas bulival búcsúztak a Barátok közt sorozatától - ifaktor

Az RTL Klub Fókusz műsorának extra kiadásában megpillanthattuk, hogyan búcsúzott az egész stáb a Barátok közt sorozatától.


A Fókusz műsora úgy tisztelgett a sorozat előtt, hogy annak ikonikus szereplői vezethették az extra kiadást, amely a Barátok közt búcsú bulijáról szólt.

A búcsú partin olyan színészek is részt vettek, akik akár csak pár epizód erejéig is, de részesei voltak a legendás Barátok közt sorozatának.

A Fókusz külön kiadásában láthattunk megható, vicces és kulissza pillanatokat is a sorozatból. Illetve azt is megtudtuk, hogy a sorozat legutolsó epizódját a stáb együtt nézte meg, melynek végén - érthető módon - mindenki össze borult és könnyeivel küszködött.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Opitz Barbi megszabadult jellegzetes hajkoronájától: pornósnak hívják a kommentelők

Opitz Barbit az X-Faktoros győzelme óta töretlenül a megszokott hajkoronájával láthatjuk minden műsorban, fotón, koncerten – tényleg mindenhol. Azonban most egy új videoklipjének kedvéért megvált göndör, szőke fürtjeitől és egyenes, fekete fürtökre váltott.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!