Hegyes Berci ismerősével lehet együtt Gelencsér Tímea - ifaktor
Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan a Dancing with the Starsban ölelkezik
Emlékezhetünk, a TV2 Dancing with the Stars című műsorának győzteseit - Hegyes Bertalant és Gelencsér Tímeát - rajongóik már a műsor legelejétől fogva össze akarták boronálni, és egy ideig úgy tűnt erre van is esély, de most minden rajongó álma szertefoszlani látszik...


„Azt mondják, hogy szép pár vagyunk. Annyi biztos, hogy nagyon megszerettük egymást. Ebben a négy és fél, öt hónapban olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy már nagyon bizalmas kapcsolatban vagyunk, mély és intim dolgokat is megosztunk egymással."

– mondta korábban Berci é hozzátette arról MÉG nem szeretne beszélni, lehet-e több köztük barátságnál.

Ezután Timi kiment Dominikára forgatni az Exatlon Hungary következő évadát, amelyről nemrégiben tért haza, de nagyon úgy tűnik, végül mást választott a népszerű modell Berci helyett.

A kiválasztott férfi ráadásul a táncos egyik ismerőse, pontosabban mindkettejüké, ugyanis az Ákos névre hallgató úriember a Dancing with the Stars produkciójában együtt dolgozott a győztes táncpárossal.

Arról, hogy tényleg együtt vannak-e egyelőre nincs hivatalos infó, de a rajongók szerint egyértelmű abból, ahogy Timi derekát átkarolja Ákos...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!