Kommentháború lett Dombóvári István Gyurcsányozása miatt - ifaktor
Dombóvári István a Facebook-oldalára tett ki egy posztot, amelyben mindenféle párthovatartozástól függetlenül elmondta: Gyurcsány Ferenc után, Borkairól is várja a filmet. A hozzászólók darabokra szedték a humoristát.


„A remegő kezű reflexkommentelőknek hadd segítsek már egy kicsit: mindkét oldal kretén politikusait utálom, mindkét oldal jó arcait pedig bírom. Nyugodjatok már meg!"

– írta az első negatív kommentekre Dombi, de a kommentcunami folytatódott.

„30 év koncentrált frusztrációja jelent meg egy egyszerű kis viccnek szánt gondolat alatt... Szörnyű látni ennyi gyűlöletet. Mindenki úgy védelmezi a saját kis pártállását mintha az törődne velük. Sajnálom. Nem volt szándékomban mélyíteni a szakadékot. Mélyül az már magától is..."

– írta a botrányra reagálva Dombi, akinek tényleg borzasztó kommentekkel kellett szembesülnie.

Aki szeretne egy kis mocskolódást nézni, az ide kattintva végigböngészheti a hozzászólásokat. Nem lesz benne sok pozitív hangvételű annyit megígérhetünk...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!