Hatalmas meglepetés érte Istenes Bencét születésnapja alkalmából - ifaktor

Tegnap ünnepelte 34. születésnapját a műsorvezető, Istenes Bence. A képeket látva meg kell hagyni, nagyon szerencsés, hogy ilyen születésnapot tudhat magáénak.


Pár nap különbséggel ugyan, de egymás születésnapját ünnepelte Csobot Adél és Istenes Bence. Míg Adél május 9-én, addig Bence május 12-én. Ennek okán béreltek egy lakóautót és útnak indultak kettesben. A pontos úti cél nem derült ki, így csak a képekre hagyatkozhatunk, amelyek azon túl, hogy vízparton készültek nem árulnak el többet.

Annyi biztos, hogy emlékezetes szülinapot sikerült tartaniuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!