Hatalmas meglepetések érték Osváth Zsoltit - ifaktor
Osváth Zsolt és párja Patrik karácsonyi fotózáson

Szokatlan módon Zsolti YouTube-csatornáján, új videójában most kedvese, Patrik köszöntött minket. Annál az oknál fogva, hogy Zsolti a napokban ünnepelte a születésnapját. Vajon milyen meglepetések történtek vele a jeles napon?


Nem is kezdődhetne szebben egy nap, ha a nem kutyád köszönt, ez esetben Zsoltit Dezső. Majd az ágyból kikelve, egyből egy kedves meglepetéssel fogadta a postás, mely egy parfüm volt az egyik követőjétől- ennyi elég is volt ahhoz, hogy Zsolti elérzékenyüljön.

Ezt követte a karácsonyi páros fotózás, ami meglehet nem a szokásos 'pózolj és mosolyogj' módon zajlott. Mindezek után Patrik elvitte Zsoltit, hogy átvehesse álmai autóját, de akkor ezt még csak Patrik tudta. Zsolti mit sem sejtve utazott az anyós ülésen, a szalonba érkezés pillanatáig azt hitte, hogy csupán néhány papírt kell aláírniuk és ezek után mennek majd oda, ahol megkapja a meglepetés ajándékát. Mondanunk sem kell, hatalmas volt az öröm, akikor átvehette az áhított autója kulcsait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!