Hatalmas meglepetéssel készül Dezső Bence rajongóinak - ifaktor

A népszerű férfi YouTuber, Dezső Bence egy meglepetéssel készül követőinek, amiből egy apró részletet már megosztott velünk legújabb közösségi oldalára feltöltött posztjában.

A videó premierje holnap délután kettő órakor várható, amit már izgatottan várunk, hiszen eddig nem sokat árult el a meglepetésből Bence. Szerintünk szinte biztos, hogy egy új dallal készült a vlogger, ami a „Már nem vagyok ugyan az" címet kapta, de egyéb részletet sajnos nem tudunk.

Dezső Bencének ez lesz az első saját dala, amit követői is már nagy izgalommal várnak. Hazánkban nagy divat lett, hogy YouTuberjeink belekóstolnak kicsit a dalszerzés és a zeneipar világába. Így tett nem olyan rég Abosi Barni és Miskovits Marci is.

Bence rajongói a komment szekcióban tippelgetnek, hogy mi lehet a meglepetés és az eddigi kommentek alapján mindenki zenére számít a vloggertől.

„Ahogy már tudjátok szombaton érkezek nektek egy meglepetés videóval, amivel rengeteg dolgoztunk! A videó címe "Már nem vagyok ugyanaz" és biztos vagyok benne, hogy imádni fogjátok! ❤️ Szombaton 14:00-kor premier vetítésben toljuk le a nagy csatornán, ott tali"

– írta izgatottan Dezső Bence Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!