Hatalmas meglepetéssel készül Dezső Bence rajongóinak - ifaktor

A népszerű férfi YouTuber, Dezső Bence egy meglepetéssel készül követőinek, amiből egy apró részletet már megosztott velünk legújabb közösségi oldalára feltöltött posztjában.

A videó premierje holnap délután kettő órakor várható, amit már izgatottan várunk, hiszen eddig nem sokat árult el a meglepetésből Bence. Szerintünk szinte biztos, hogy egy új dallal készült a vlogger, ami a „Már nem vagyok ugyan az" címet kapta, de egyéb részletet sajnos nem tudunk.

Dezső Bencének ez lesz az első saját dala, amit követői is már nagy izgalommal várnak. Hazánkban nagy divat lett, hogy YouTuberjeink belekóstolnak kicsit a dalszerzés és a zeneipar világába. Így tett nem olyan rég Abosi Barni és Miskovits Marci is.

Bence rajongói a komment szekcióban tippelgetnek, hogy mi lehet a meglepetés és az eddigi kommentek alapján mindenki zenére számít a vloggertől.

„Ahogy már tudjátok szombaton érkezek nektek egy meglepetés videóval, amivel rengeteg dolgoztunk! A videó címe "Már nem vagyok ugyanaz" és biztos vagyok benne, hogy imádni fogjátok! ❤️ Szombaton 14:00-kor premier vetítésben toljuk le a nagy csatornán, ott tali"

– írta izgatottan Dezső Bence Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!