Hatalmas nemzetközi elismerést kapott Curtis és Szabó Ádám - ifaktor
szabó ádám és curtis
A két előadóművész a TV2 Sztárban Sztár című műsora alatt kötött szoros barátságot egymással – amelyet Ádám meg is nyert –, s azóta több dalban is működtek közre egymással. Ebből a Jimy J. Hollywood rendező nevéhez fűződő klipet díjazták nemrégen Los Angelesben.


A Los Angeles Film Awards legjobb videoklipje díjat a világsztár, James Arthur is megnyerte már, így különösen nagy dicsőség, hogy ezúttal három honfitársunk kollaborációja szerezte meg a rangos elismerést.

,,Nem is tudom, mit írjak most... Ráz a hideg, a könnyeimmel küszködöm... Boldog vagyok és hálás! Ez egy szerelem zene/szeretem klip volt az első perctől kezdve… Erre most kapom Jimy J. Hollywood fivéremtől a hívást, hogy a Los Angeles Film Awards best music video első helye a miénk"

– írja a közösségi oldalán Curtis.

„Ez valami egészen elképesztő... @curtis4ker testvéremmel nyertünk a Los Angeles Film Awards-on legjobb videoklip kategóriában... 2019-ben James Arthur nyert... Most meg mi Atival.. Bekönnyeztem, büszke vagyok és hálás.. a sors összehozott minket Atival, baràtok lettünk, nagyon szoros lett a viszonyunk és a munkánk gyümölcse most külföldön is sikereket ér el.. Köszönjük a zseniális @jimyjhollywood-nak, aki ezt a dalt ilyen magaslatokba repítette tehetségével, zsenialitásával, profizmusával és baráti segítségével!"

– ezt pedig már Szabó Ádám írta az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!