Hatalmas népszerűségnek örvendenek a Bud Spencer és Terence Hill- figurák - ifaktor

A két filmes legenda mintájára most elkészültek a várva várt figurák, melyek olyannyira népszerűek, hogy pillanatok alatt elkapkodták a legyártott darabokat.


A 82 éves Terence Hill Instagram-oldalán jelentette be, hogy elstartoltak a figurák, azonban mire kikerült posztja, addigra el is keltek. A lelkes rajongóknak aggodalomra semmi okuk, ugyanis továbbra is előrendelhetőek az egyes termékek.

"Végre! Az akció figurák megérkeztek a logisztikai csoportunktól. Nagyon örömmel értesítelek titeket,hogy a rendeléseitek néhány nap múlva eljutnak hozzátok. Addig is köszönöm, hogy türelmesek vagytok, Terence"

- írja a színész.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!