Hatalmas online bulival készül Lotfi Begi - ifaktor
Lotfi Begi hamarosan betölti 39. életévét, aminek apropóján úgy döntött, áthívja magához DJ barátait, és egy hatalmas online bulit tartanak a teraszáról.


Az eseményen többek között Yamina, Andro és Bárány Attila is tiszteletét teszi, és mi pedig ezt végig követhetjük majd a Rádió 1 Facebbok-oldalán.

„Az utolsó hàrmassal kezdôdô èvemet veletek ès dj baràtaimmal fogom megünnepelni! Ahogy igèrtem ùjra kipakoljuk a hang ès fèny cuccot a teraszomra ès csinàlunk nektek egy ôrületes streamet! Febr 13-àn dèlutàn 14 óràtól a kertembôl a Ràdió 1 facebook oldalàn! Kèszüljetek èrvènyben lesz a "szabàly"!"

– írta Insta-bejegyzésében a népszerű DJ.

Begi tavaly még szórakóhelyen zenéléssel ünnepelte a születésnapját, ami az utána bekövetkező események fényében, egy óriási ajándék lehetett számára, és amit valószínű idén is elfogadott volna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Polgár Kriszta túl van várandóssága nehezén

A külföldön élő influenszer, Polgár Kriszta közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy túl van terhessége nehezén, azaz betöltötte várandóssága 24. hetét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!