Hatalmasat megy a TikTok-on Verebélyi Vivien és Norbi - ifaktor

Videóik hatalmas népszerűségnek örvendnek a TikTok-platformján. A tegnapi napon büszkén osztották meg Instagram-követőikkel is, hogy 'kék pipások" lettek, azaz akkora követői táborra tettek szert, hogy nevük mellé kikerült az ikonikus jel.


"HÁLÁSAK VAGYUNK!!! Azért, hogy velünk vagytok! Néztek minket! Szerettek! Támogattok! Előre előre és előre"- írja posztja alá Vivi.

Vivien és Norbi még a tavalyi kényszer otthonlét során kezdték el használni a TikTok-ot. Az elején még ismerkedtek a tartalomgyártás ezen oldalával, majd eljutottak a jelen szintig, ami a követőik számát illeti. A TikTok-népszerűségükkel arányosan növekedtek a követői számuk Instagram-on, majd YouTube-on is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Amerikáról és egy egészséges világról nosztalgiázott Radics Gigi

Radics Gigi egy 2018-as San Diegóban készült képet posztolt Instagram-oldalán, amikor még sem ő, sem senki más nem gondolta volna, hogy egyik pillanatról a másikra egyszer csak megváltozik az életünk.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!