Hazaérkezése után mindent bepótolt Rubint Rella - ifaktor

Rella szeptember óta nem volt már itthon, tehát rengeteg dolog van, amit elmulasztott, de ez az itthon töltött időszak tökéletes volt arra, hogy mindent bepótoljon ezekből.


Az influenszer körülbelül egy hete jött haza Magyarországra hosszú idő után, ami egy nagy feltöltődés számára. Természetesen egyáltalán nem is unatkozik, hiszen bőven akad dolga, olyan rég járt már itthon. Rengeteg születésnapi és névnapi ünneplésből maradt ki és végre arra is volt lehetősége, hogy átvegye a diplomáját, amiért annyit szenvedett.

Rella a legutóbbi Insta-bejegyzésében azt is közölte a követőivel, hogy a BejgliKiller programjának az áprilisi kezdése kicsit csúszni fog, de erről részletesebben majd egy külön posztban beszámol. Azonban így is rengeteg edzős videója elérhető, úgyhogy ez a kis csúszás nem fog nagy gondot okozni senkinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!