Hazajött Dubajból Henry Kettner és Nagy Bogi - ifaktor

Korábban megírtuk, hogy Bogi és Henry elutazott az Egyesült Arab Emírségekbe, most azonban véget ért a kaland, és hazatértek.„Sikeresen hazaértünk Dubaiból🇦🇪, és már túl is vagyunk az első teszten ami mindenkinek negatív lett 🩺💪 Elképesztően jól éreztük magunkat, hihetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak🏜🙏 és tényleg nagyon jó érzés volt kicsit kizökkenni a közel egy éves szürke bezártságból 🌵😷🔐"

– számolt be hazaérkezésükről Instagram-oldalán Henry.

Az influenszer korábban elmondta, hogy élményeikről napi vlogokban fog majd beszámolni, ennek az első rész már fel is került YouTubera.

Bogi és Henry nem az elsők, akik a világjárvány ideje alatt Dubajban jártak. Korábban már Cooky és a családja, Berki Krisztiánék, Sydney van den Bosch, és Szabó Bella is járt az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!