Hazardírozni kezdett Tihanyi Péter - ifaktor

Petinek szenvedélye a labdarúgás, azon belül pedig kedvenc csapata a Real Madrid. Mától eldöntötte, hogy nemcsak szurkol a sztárcsapatoknak, hanem fogad is mellettük vagy ellenük – attól függ, melyik fizet jobban!„Aki ismer, az tudja jól, hogy szeretem az összes sportot, köztük a focit, es azon belül is a Real Madridot."

– kezdte az Instagramon közzétett videóját Peti, aki néhány sort is írt a felvételben elmondottakról.

„Úgy döntöttem, belevágok egy lehetséges plusz jövedelmi forrásba ebben a nehéz időszakban! Mivel imádom a sportokat űzni és nézni is, nem volt kérdés, hogy igent mondjak a @sportandtip_official -es srácok megkeresésére! Elmondásuk szerint van egy bomba biztos stratégiájuk, amivel hosszútávon megtudom sokszorozni a befektetett pénzem! Éppen ezért feltöltöttem 100.000ft-ot egy számlára, amivel napi szinten az ő tippjeik alapján fogok játszani! Az eredményeket meg is fogom osztani veletek"

– fejtette ki a posztban az influenszer.

Kíváncsian várjuk az eredményeket. Az online fogadás kétségkívül egy olyan dolog, amelyet még a jelenlegi helyzetben is, bár bizonytalanabbul, de űzni lehet.

Friss

Hihetetlen! Tóth Gabi élete formájában van

Az énekesnő élete legjobb formájában van, nemhogy visszanyerte szülés előtti alakját, hanem jócskán túl is szárnyalta azt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!