Házasodni készül Osváth Zsolt - ifaktor

Milyen lehetőségeik vannak itthon a meleg pároknak? Összeköthetik az életüket jogilag? Zsolti és Patrik legújabb YouTube-videójukban erről mesélnek.


Státuszukat illetően nem férj és férjként, azaz házastársként fognak szerepelni a papírokon, hanem 'bejegyzett élettársi kapcsolat' címszó alatt folytatják tovább a mindennapjaikat.

Patrik elmondta, hogy két lényeges pontban tér el a házastársi viszonytól az övék, mégpedig abból a szempontból, hogy a jelen törvények szerint nem tudnak közösen örökbefogadni egy gyermeket, illetve nem vehetik fel egymás vezetéknevét, nincs joguk felvenni a sajátjuk helyett vagy az elé.

Hozzátették, hogy ezeket eltekintve ugyanúgy megrendezésre kerül egy szertartás az anyakönyvvezető jelenlétével. Számukra ez ugyan olyan, mint maga a klasszikus értelemben vett összeházasodás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!