Hédinke egészséges gyorsételt népszerűsít Instagram-oldalán - ifaktor
Szabó Hédi lila pulcsiban ül egy kanapén piros háttér előtt

Szabó Hédi, smertebb nevén Hédinke olyan gyorsan elkészíthető ételt mutat be követőinek közösségi oldalán, ami nem csak egészséges, de fenntartható halászatból származó halból készül, így a környezetünket sem szennyezzük vele.


Napjainkban egyre többször fordul elő, hogy a rohanó életünk mellett nem jut elegendő időnk és energiánk az egészséges táplálkozásra. Erre a problémára nyújt nekünk remek alternatívát Hédinke, aki bemutatja Instagram-oldalán, hogy mi az ő egészséges, de gyorsan elkészíthető jolly joker étele.

„Amikor nincs időm, ötletem vagy kedvem főzni, szeretem, ha van itthon valami a mélyhűtőben - valami, ami nem csak gyors, de egészséges alternatíva is. A Frosta brokkolis tepsis halfiléjét (ami fenntartható halászatból származik) most őszi csavarral dobtam fel: tökös rizzsel és friss salátával találtam. Nálatok mi a jolly joker ebéd?"

– kérdezte követőit @hedinke.

Természetesen a 150 ezer követővel rendelkező Hédi sorba kapta a válaszokat kérdésére kommentekben, amiket átgörgetve szintén kaphatunk pár gyors recept tippet.

Ne hagyd ki!