Hédinke egészséges gyorsételt népszerűsít Instagram-oldalán - ifaktor

Szabó Hédi, smertebb nevén Hédinke olyan gyorsan elkészíthető ételt mutat be követőinek közösségi oldalán, ami nem csak egészséges, de fenntartható halászatból származó halból készül, így a környezetünket sem szennyezzük vele.


Napjainkban egyre többször fordul elő, hogy a rohanó életünk mellett nem jut elegendő időnk és energiánk az egészséges táplálkozásra. Erre a problémára nyújt nekünk remek alternatívát Hédinke, aki bemutatja Instagram-oldalán, hogy mi az ő egészséges, de gyorsan elkészíthető jolly joker étele.

„Amikor nincs időm, ötletem vagy kedvem főzni, szeretem, ha van itthon valami a mélyhűtőben - valami, ami nem csak gyors, de egészséges alternatíva is. A Frosta brokkolis tepsis halfiléjét (ami fenntartható halászatból származik) most őszi csavarral dobtam fel: tökös rizzsel és friss salátával találtam. Nálatok mi a jolly joker ebéd?"

– kérdezte követőit @hedinke.

Természetesen a 150 ezer követővel rendelkező Hédi sorba kapta a válaszokat kérdésére kommentekben, amiket átgörgetve szintén kaphatunk pár gyors recept tippet.

Friss

Chiara Ferragni nem mindennapi videót poszolt a terhességéről

Az olasz influenszer és divatblogger, Chiara Ferragni az Instagram-oldalára posztolt ki egy nem mindennapi videót, amelyen az látható, amint az éppen terhes asszony hasában mozgolódik a baba.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!