Hédinke és férje már tíz éve alkotnak párt - ifaktor

A népszerű influenszer, Szabó Hédi, azaz Hédinke Instagram-oldalán mesélte el követőinek, hogy már tíz éve alkotnak boldog párt férjével, akivel idén februárban házasodtak össze.


Hédinke egy tíz évvel ezelőtti párjával közös fotót is megosztott a jeles alkalomból és bejegyzésében elárulta, hogy számára úgy elrepültek ezek az évek, hogy egy pillanatnak tűntek csupán.

„A Facebook azt mondja, ez tíz éve volt. De az én időérzékelésem alapján két lehetőség van: ez vagy tegnap, vagy egy másik életben történt"

- nosztalgiázott Instagram-oldalán Hédinke.

A fotó egyébként magáért beszél. A csodálatos harmónia, ami kettőjük között van, abszolút átjön a tíz évvel ezelőtti képről és a maiakról is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!