Hegyes Berci hatalmas elhatározásra jutott - ifaktor
hegyes bertalan öltönyben
A Dancing with the Stars győztes párjának a tagja a műsor alatt felduzzasztotta követőbázisát, így egyre több és több tartalmat oszt meg magáról.


„Szeretnék idén egy kicsit jelentősebb izomtömeget növelni, mert nem vagyok megelégedve a fizikumommal. A problémám csak az, hogy nem ehetek és nem szedhetek akármit, mert korábban volt egy kisebb vese-elégtelenségem és vigyázni kell rá! Én is azt vallom, hogy az egészségünk az első! Na és kihez fordultam segítségül? Természetesen Dr. habil. Fritz Péter sporttáplálkozási tanácsadó segítségét kértem"

– fogalmazott az Instagram-oldalán a táncművész.

A műsor alatt és után mindenki összeakarta boronálni Bercit és táncpartnerét, a Miss World Hungary győztes, Gelencsér Tímeát. A kapcsolatra a nyilatkozatok alapján úgy néz ki, hogy inkább Berci lett volna „vevő", azonban azóta sem jelentették be, hogy együtt lennének. A műsor utáni sejtelmes nyilatkozataikról mi is beszámoltunk.

A Mindenesetre azóta Timi már Dominikán az Exatlon Hungary című műsorban tevékenykedik, de lehetséges, hogy Berci az ő elutasítása miatt határozta el, hogy kigyúrja magát?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!