Helyes életmód és táplálkozás by Debreczeni Dóra - ifaktor

A fitmami legújabb Instagram-posztjában arról ír, hogy a táplálkozás mellett mennyi tényező játszik még szerepet a fogyásban, helyes életmódban. Illetve kifejti gondolatait a megfelelő táplálkozásról, amely nem önsanyargató, tarthatatlan diéta, csupán változatosság és az alapanyagok kicserélése egészségesebb alternatívára.


Dóri elárulja a legfontosabb tényezőket, amely segít a helyes életmód kialakításában és fenntartásában. Mindenekelőtt mellőzni kell a dohányzást, az alkoholfogyasztást, a mozgásszegény napokat, a helytelen táplálkozást és a kevés alvást.

Amit viszont javasol az a sok gyümölcs- és zöldségfogyasztás, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel-víz- nyugodt, pihentető alvás, gabonafélék beépítése az étrendbe, a zsiradékok elkerülése és kevés húsfogyasztás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!