Helyes életmód és táplálkozás by Debreczeni Dóra - ifaktor

A fitmami legújabb Instagram-posztjában arról ír, hogy a táplálkozás mellett mennyi tényező játszik még szerepet a fogyásban, helyes életmódban. Illetve kifejti gondolatait a megfelelő táplálkozásról, amely nem önsanyargató, tarthatatlan diéta, csupán változatosság és az alapanyagok kicserélése egészségesebb alternatívára.


Dóri elárulja a legfontosabb tényezőket, amely segít a helyes életmód kialakításában és fenntartásában. Mindenekelőtt mellőzni kell a dohányzást, az alkoholfogyasztást, a mozgásszegény napokat, a helytelen táplálkozást és a kevés alvást.

Amit viszont javasol az a sok gyümölcs- és zöldségfogyasztás, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel-víz- nyugodt, pihentető alvás, gabonafélék beépítése az étrendbe, a zsiradékok elkerülése és kevés húsfogyasztás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Bochkor Gábor teljesen kiakadt! Most megtudhatjuk miért nincs fenn egyetlen közösségi oldalon sem

Bochkor Gábor rádióműsorában egy betelefonáló éppen Sári Évit támadta és a műsorvezető keményen fejezte ki nem tetszését, valamint elmondta miért nem kedveli a közösségi hálókat.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!