Henry Kettner Nagy Bogival utazott Dubajba - ifaktor

A héten már Sydney van den Bosch is megjárta Dubajt, Szabó Bella és férje pedig jelenleg is ott tartózkodik. Ezúttal Henry Kettner számolt be Instagram-oldalán, hogy Nagy Bogival az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába utaztak.„Végre újra 30.000 láb magasan 🙈✈️🇦🇪 Bogival éppen úton vagyunk Dubajba 🔥 Minden kalandunkról be fogok számolni Nektek napi vlogokban 📽💪 Rengeteg teszten vagyunk túl, és leszünk túl, és nagyon vigyázunk magunkra."

– írja posztjában a vlogger.

Henry Instagram-storyaiból az is kiderül, hogy a mai napon többek között a dubaji óvárosban jártak, és hogy holnap mennek a sivatagba, illetve, hogy nagyon kihalt a város, szinte alig van turista.

Az influenszer egyébként már korábban is járt az Emírségekben, úgyhogy ő már visszatérőként tudja, hogy mit érdemes meglátogatni ottlétük alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!