Kettner Henry zenekart alapított! - ifaktor
Kettner Henry zenekart alapított!
Henry Instagram-posztjában számol be a váratlanul jött hírről, miszerint alapítottak egy bandát, amelyben olyan ismert – és elismert – énekesek is szerepelnek, mint Nagy Bogi, akit már többször is hallhatunk például az Euróvíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatóján, A Dal című műsor színpadán.

Login • Instagram

„Egy hatalmas hírrel indítom a ma reggelt. Szeretném bemutatni nektek hivatalosan is a kis csapatom, bandám. Az elmúlt időszak rengeteg gyakorlással, összeszokással, és olyan fellépésekkel telt, amik csak megerősítettek abban, hogy ez egy jó irány, és tényleg itt az ideje egy új fejezetnek az életemben"

– kezdi a bejegyzését Henry.

A posztból kiderül, hogy a zenekar elindult és már javában készülnek az új dalokkal.

„Már gőzerővel készül az első saját számunk, amiben egy olyan ember segít nekünk, aki gyerekkorom óta az egyik zenei példaképem és kedvencem"

– folytatódik a kiírás.

Azok, akik eddig is követték Henryt a közösségi médiákban nem kell, hogy féljenek, ugyanis állítása szerint ezek a tartalmak is folytatódni fognak.

„Természetesen a megszokott tartalmaimat ez nem fogja befolyásolni – gondolok itt a vlogokra, utazásokra, stb. – sőt ez a kettő tökéletesen ki fogja egészíteni egymást a jövőben"

– zárja a sorait az újdonsült zenész.

Kettner Henryt nem érheti az a vád, hogy unalommal telve tölti a napjait, hiszen a közösségi médiákon kívül, immár zenészként is számon tarthatjuk, illetve nemrég jelentette be, hogy Abosi Barnival és Török Ábellel reggeli rádióműsort fognak vezetni.


Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!