Hét éves lett Lotfi Begi kislánya,  Instán ünnepelnek - ifaktor

A népszerű hazai lemezlovas, Lotfi Begi Instagram-oldalán mutatta meg követőinek a napokban hetedik életévét betöltött kislányáról, akire érthető módon nagyon büszkék édesanyjával.


Lotfi Begi és felesége kislányukról ugyan azt az aranyos, strandolós fotót osztották meg, ami nagyon úgy fest, hogy a szülők kedvenc képe lett kislányukról.

Egyébként a házaspár közösségi felületein ritkán láthatjuk gyermekeiket, ami teljesen érthető, hiszen az ismertebb sztárok igyekeznek megvédeni gyermekeiket a nagy nyilvánosság elől. Azonban vannak olyan pillanatok, amiket nehéz megállni és egyszerűen muszáj világgá kürtölni.

„Kereken 7 éve ilyenkor indultunk a kòrházba hogy aztán néhány òràval később a karjaim közé vehessem ezt a gyönyörű kis hercegnőt! Isten éltessen Zazi baba"

– olvashatjuk Lotfi Begi megható bejegyzésében.

Természetesen édesanyja is megosztotta kislánya fotóját és ünnepelte születésnapját.

„Ma 7 éve kibùjt egy Hercegnő a pocakbòl"

– írta Réka posztjához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Britney Spears számára „keserédes” látni, ahogy a fiai felnőnek

Az énekesnő, Britney Spears egy tengerparton töltött családi nap pillanatait osztotta meg Instagram-oldalán rajongóival.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!