Heteróként kereste a szerelmet, most meleg az egykori Nagy Ő - ifaktor
Colin underwood bézs pulcsiban és zakóban csimpaszkodik

Az amerikai The Bachelor (Magyarországon A Nagy Ő néven vált ismerté a formátum – a szerk.) 23. évadjában megjelent játékos, aki egy évadon keresztül kereste a számára megfelelő nőt, Colton Underwood bejelentette, hogy homoszexuális a Good Morning America stúdiójában – írja a New York Times.A Robin Robertsszel folytatott beszélgetésében Underwood elmondta, 2020-at az önreflexió évének tartja, amely valószínűleg sok embert arra késztetett, hogy a tükörbe nézzen, és szembesüljön azzal, hogy kik is ők valójában és mi elől menekülnek az életben.

„Régóta utálom magam. Meleg vagyok. Az év elején megbékéltem ezzel, és feldolgoztam, a következő lépés ebben az egészben az volt, hogy az emberek tudtára is adom a szexualitásom"

– mondta az interjúban a The Bachelor korábbi sztárja.

Underwood szexuális beállítottságát már korábban is találgatások övezték, miután egy interjúban elárulta, gyerekkorában már megfordult a fejében, hogy meleg.

De a híresztelések ellenére a szexualitása a The Bachelor-ban Underwood fenntartotta, hogy nem meleg, és a show-ból választott Cassie Randolphal sokáig együtt volt a műsor után is.

Azonban később szakítottak, sőt Cassie távoltartási végzést is kért volt párjával szemben... Underwood a műsorvezető kérdésére elárulta, hogy egy hang a fejében azt mondta, hogy itt az ideje lerántani a leplet mindenről, ezért választotta a mostani pillanatot.

Mellesleg a TV2 idén újra elindítja a magyar változatát a műsornak, ahol 2021-ben az olimpikon kajakozó, Tóth Dávid keresi az igazit, akit a tévénézők a Dancing with the Starsban tavaly már láthattak a kereskedelmi csatorna képernyőjén.

Erről itt írtunk bővebben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!