Hey Julie az önszeretetet népszerűsíti közösségi oldalán - ifaktor
Hey Julie pulciban hullámos hajjal ül az ágyán

A népszerű vlogger, Hey Julie már számtalanszor beszélt őszintén saját magáról és testével való viszonyairól. Ezúttal az önszeretet szeretné népszerűsíteni és hirdetni a közösségi médiában, ami azért nagyszerű ötlet, hiszen a social média tehet nagyrészt az emberek hiányos önszeretetéért.


Julie egy igen bátor fotót osztott meg lábáról, melyen látszódnak a növekedési csíkja, más szóval striái, amit újabban – szerencsére -, egyre több influenszer vállal fel bátran az Instagram-felületén, ezzel is bátorítva nő társaikat.

Julie posztjában elárulta, hogy már rég nem haragszik úgy testére, ahogyan azt a húszas évei elején tette. Már elfogadta önmagát és erre bátorít más nőket is.

„Ha önszeretetről van szó, bennem így 30 évesen abszolút nem a külsőmmel vagy a testemmel való kapcsolatom elevenedik fel (mint cél), sokkal inkább a belső, lelki egyensúlyra való törekvésem. Azokat a kis hibákat, amiket a tükörben látok, könnyebb elfogadnom. A striákat a lábamon a 20-as éveim elején konkrétan szégyelltem. Most? Eszembe sem jutnak. Amikor pedig meglátom őket, szeretettel nézek rájuk, mert ezektől is vagyok valódi nő. Soha nem fogok már a testemre haragudni. Egyrészt mert hihetetlenül sokat tesz értem, másrészt mert amire nem, vagy csak nehezen képes, arról nem tehet. Annál nagyobb szüksége van viszont arra, hogy szeressem és gondoskodjak róla. Mert senki nem tudja ezt úgy megadni neki, ahogy én"

– írta közösségi oldalán Julie.

Szerintünk nagyon fontos, hogy sokat beszéljünk erről a témáról és főleg olyan emberektől olvashassunk róla, akikre sokan felnéznek és rengeteg követőszámmal rendelkeznek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!