Filmeket ajánl nekünk Halloweenre Hey Julie - ifaktor
Hey Julie fehér pulcsiban ül fehér háttér előtt

A YouTube-vloggerként elhíresült Julie idén filmajánló összeállítással készült a halloweeni hétvégére követőinek. Videójából megtudhatjuk, hogy párjával milyen horrorfilmeket preferálnak, mik a kedvenceik, és hogy milyen praktikákkal tudják végig nézni a félelmetes filmeket.


Julie a videó elején elmeséli, hogy minden évben nagyon szeretett volna egy halloweeni bulit tartani, de ez eddig nem jött létre és sajnos idén sem fog. Helyette horrornézős estet tartanak párjával, és ajánlanak nekünk pár borzongós filmet a hétvégére.

Júlia videójából azt is megtudhatjuk, hogy az évek múlásával egyre kevésbé élvezi az ijesztő filmeket és a rettegést. Párja szerint ezek a filmek azért sikeresek és jók, mert nem igényelnek komoly agytornát, csak nézi az ember és fél. A legelső félelmetes film, amit látott a Cápák volt.

Szerencsére nem hagytak minket tanácstalanul, kaptunk pár tippet hogyan lehet megkönnyíteni a horrorfilm nézését. Az első és egyben a legfontosabb tanács: nem szabad sötétben félelmetes filmeket nézni, nehezebben fog elaludni az ember. Horrornézés közben, ügyeljünk arra, hogy az összes ajtó-ablak zárva legyen. A redőnyöket húzzuk le. És még egy egyszerű, de hasznos trükk: a tenyerünkkel és az ujjainkkal takarjuk ki a csúnya részeket, így garantáltabb a nyugalom.

Végül az Evil Dead, azaz a Gonosz Halott című film 1981-es felújított verzíójára esett a választásuk.

A videó legvégén pedig bevallják nekünk, hogy nem tudták végig nézni, olyan félelmetes volt.

„Öregek vagyunk és félősek."

– árulta el követőinek @heyheyjulie.

Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!