Hey Julie hazai márkákat népszerűsít - ifaktor
Hey Julia kutyájával ülnek egy kanapén

Legújabb Instagram-posztjában Hey Julie elmeséli követőinek, hogy rengetegszer rendel, illetve kap ajándékot magyar kismárkáktól, amit mindig óriási örömmel fogad. Így összefoglalná követőinek egy videóban, hogy mik az általa legkedveltebb hazai márkák, amiket bátran mer ajánlani nézőinek.


Arra, hogy Julie szerint mik a legjobb márkák sajnos a hétvégéig várnunk kell, ugyanis az összefoglaló videót a vlogger akkor tervezi elkészíteni. A felvétel elkészítésében rengeteg kutató háttérmunkát végzett az influenszer és őszintén elárulta, frusztrálja az a tudat, hogy véletlenül kihagy valamilyen márkát a felsorolásából. Követői segítségét kérte, hátha ők is tudnak neki ajánlani még több hazai márkát.

Júlia mindenképp fantasztikus dolgot tesz ezzel és sok hazai kisvállalkozó munkáját segíti meg egy kis reklámozással.

„Pont ekkora mosollyal veszem kézhez mostanában a csomagjaimat, amik kis magyar márkáktól érkeznek. Sok mindent rendeltem, de sok ajándékot is kaptam tőlük az utóbbi időben. Ha minden jól megy, a hétvégén egy videóban is összefoglalom nektek a kedvenceimet, amik szerintem nagyon jó karácsonyi ajándékok is lehetnek. Ahogy tervezgettem a videót meg kutattam márkák után (rengeteget) az utóbbi kb két hétben, egyre jobban elkezdett stresszelni a dolog, hogy egy csomó biztos kimarad majd a videóból. Szóval ez most lehet, hogy nem lesz jó ötlet (nem lesz már időm rendelni tőlük), illetve tudom, hogy többen csinálták már mostanában, mégis, ha van kis magyar márka/alkotó, akinek a termékei szerintetek jók lennének karácsonyi ajándéknak, jöhet kommentben az oldaluk"

– írta lelkesen fotójához @heyheyjulie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!