Betegségéről csinált videót a népszerű influenszer - ifaktor
Betegségéről csinált videót a népszerű influenszer
HeyJulie az Instagram-oldalán számolt be betegségéről.


5 évvel ezelőtt azt mondtuk, hogy készen állunk szülővé válni, idén ősszel pedig végre megérkezik hozzánk a kislányunk. Végtelen hála és boldogság van bennünk (néhány másik kisebb érzés melett), amit most már szeretnénk veletek is megosztani. Ezzel eljött az ideje annak is, hogy meséljünk róla, hogy mi minden történt velünk az elmúlt években, mert tudjuk, hogy amilyen sokan vagyunk ebben a helyzetben, annyira magányos tud lenni mégis az egész”

– kezdte a bejegyzését az édesanya, aki az adenomiózis nevű betegségre célzott, amely megnehezítette a gyerekvállalásukat.

Szeretnék egy kicsit hozzátok szólni, akik még benne vagytok ebben a küzdelemben: sosem fogunk megfeledkezni rólatok és bármit is éreztek most, megértjük. Gondolunk rátok és értetek fogunk megnyílni azzal kapcsolatban, hogy mi hogyan jutottunk el ideáig, de ha úgy érzitek, hogy ezek a tartalmak nem esnek most jól nektek, az is teljesen rendben van. Gondolunk rátok”
Köszönöm, hogy itt vagy. Ha tetszik, iratkozz fel és nyomj rá a csengőre, hogy ne maradj le az új videóimról! :)Endometriózis Magyarország alapítvány: https:...

Az adenomiózis krónikus, jóindulatú megbetegedés, amely során a méh belső nyálkahártyája átterjed a méhizomzatba, ezzel tüneteket kiváltva. A betegség fő tünete az erős és tartós alhasi/deréktáji fájdalom, a megszokottól eltérő menstruáció. A betegség általában a késői termékeny életszakaszban alakul ki – ezzel megnehezítve a gyerekvállalást.

Ne hagyd ki!