Nem megy a fogyás? Toldi Suzy adott pár hasznos tippet - ifaktor
Toldi Suzy kivágott hátú edzős felsőben

Majdnem minden nő vagy férfi volt már legalább egyszer elégedetlen testével élete során. Ha ilyenkor szeretnénk azon változtatni és még a tenni akarás is megvan bennünk, akkor a lelkesedésünket maximálisan le tudja rombolni az eredménytelenség.


A népszerű fitnesz bajnok, erre a reménytelennek tűnő helyzetre adott kiváló tippeket követőinek, hogy hogyan tudják eredményessé tenni fogyásukat.

Posztjában Suzy felsorolta azokat a főbb elengedhetetlen pontokat, amik segítenek számunkra a tényleges átalakulásban. Követői rendkívül hálásak az influenszernek tanácsaiért.

„Sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy rendszeresen jártak edzeni, mindent maximálisan végig csináltak, és mégsem volt látható eredmény hosszú hónapok után sem. Ilyenkor az emberek nagy része csalódottan hagyja abba az edzéseket, pedig elég egy kis újragondolás, néhány apróbb módosítás, és az eredmény biztosan nem marad el.
Amik a problémát okozhatják:
- helytelen edzésterv
- helytelen étrend
- egyoldalú edzésmódszer
- egyforma terhelés
- nyújtás hiánya
Akárhogy is, változtassatok, és biztosan meg jön az eredménye!"

– lelkesítette követőit Insta-oldalán Suzy.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!