Nem megy a fogyás? Toldi Suzy adott pár hasznos tippet - ifaktor

Majdnem minden nő vagy férfi volt már legalább egyszer elégedetlen testével élete során. Ha ilyenkor szeretnénk azon változtatni és még a tenni akarás is megvan bennünk, akkor a lelkesedésünket maximálisan le tudja rombolni az eredménytelenség.


A népszerű fitnesz bajnok, erre a reménytelennek tűnő helyzetre adott kiváló tippeket követőinek, hogy hogyan tudják eredményessé tenni fogyásukat.

Posztjában Suzy felsorolta azokat a főbb elengedhetetlen pontokat, amik segítenek számunkra a tényleges átalakulásban. Követői rendkívül hálásak az influenszernek tanácsaiért.

„Sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy rendszeresen jártak edzeni, mindent maximálisan végig csináltak, és mégsem volt látható eredmény hosszú hónapok után sem. Ilyenkor az emberek nagy része csalódottan hagyja abba az edzéseket, pedig elég egy kis újragondolás, néhány apróbb módosítás, és az eredmény biztosan nem marad el.
Amik a problémát okozhatják:
- helytelen edzésterv
- helytelen étrend
- egyoldalú edzésmódszer
- egyforma terhelés
- nyújtás hiánya
Akárhogy is, változtassatok, és biztosan meg jön az eredménye!"

– lelkesítette követőit Insta-oldalán Suzy.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!