Ezért kérték számon Rubint Rékát a közösségi oldalán - ifaktor
Rubint Réka, Schobert Norbi és két nagyobb gyermekük egy közös fotón

Az utóbbi időben már többször is beszámoltunk róla, hogy a Schobert-családot kemény kritikák érik az Instagram-oldalaikon. A fitnesz edző, Rubint Réka megosztott egy családi fotót közösségi oldalán, ami ismét nem tetszett pár követőnek.


A problémájuk sokaknak ugyanis az volt, hogy Réka és férje, Norbi közösségi oldalukon általában csak két gyermekükkel, Norbival és Larával közös képeket osztanak meg, a legkisebbet, Zalánt pedig lehagyják a fotókról.

Sokaknak az a teóriájuk, hogy szüleik csak két nagyobb gyermekükre büszkék, mivel ők már tesznek az egészségükért, rendszeresen sportolnak és a Norbi által előírt diétákat követik.

A kommentek között elég keményekre is bukkantunk:

„A nagy családból kimaradt azért valaki!!! Zalán ??? Vagy Ő nem mehetet ,mert volt a táborba?? Ilyenkor hol van? Vagy nincs lelkiismeretfurdalásod? Persze most jön az h nem volt kedve,otthon játszik barátoknál van stb.... tudjuk tudjuk"
„igen ez engem is érdekel h ő miért marad ki mindig ezekből az idilli programokból"
„Zalán hol van?"

- érkeztek sorban a kérdések Zalán hollétével kapcsolatban, amiket Réka egyszerűen úgy kezelt, hogy nem reagált rájuk.

Természetesen voltak Rékának olyan rajongói is, akik megvédték őt is és a családot is, de nagy többségben egyre többen kezdik ki a fitnesz családot.

A posztot ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!