Hiányzott a mekis szósz, így robbantással fenyegetőzött a férfi - ifaktor
Mcnuggets mcdonalds

Újra értelmezte, a „Kivagy ha éhes vagy?" szlogent.


Iowaban történt, hogy egy férfi nem kapott szószt a mcnuggetséhez, ami annyira felbosszantotta, hogy halálos fenyegetéssel illette az ottani McDonald's dolgozóit.

Rob Kovacs, az Ankeny rendőrség hadnagya elmondta, hogy Robert Golwitzer Jr.-t őrizetbe vették és letartóztatták, amiért hamis, életveszélyes robbantással fenyegetőzött, ami az amerikai törvény szerint D osztályú bűncselekménybe sorolható. A rendőr elmondta, hogy a férfi remélte, hogy végül felrobban majd a meki, amiért elfelejtették beletenni a rendelésébe a szószt.

Továbbá a rendőr hadnagy elmondta azt is, hogy a férfi, veréssel is megfenyegette az egyik ott dolgozót, amiért elkövette ezt a bődületesen nagy hibát. A McDonald's természetesen értesítette a rendőröket, akik miután normalizálta magát a férfi, letartóztatták.

Azt nem tudni, hogy az édes-savanyú, vagy a bbq szósz hiányzott ennyire, de a rendőrségen lesz ideje lenyugodni a férfinak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!