Hihetetlen: Baukó Éva korábban a Tinderen kereste az igazit - ifaktor
baukó éva
Baukó Éva, amellett, hogy híres, népszerű és gyönyörű, mégis – egy időben – az internetes ismerkedésre adta a fejét. Arról, hogy milyen tapasztalatai voltak nem mesélt, de elárulta követőinek, hogy van egy szuper könyv a témában, amelyet örömmel ajánl mindenkinek.


„Én elég sokat tindereztem , és ez egy jó kis könyv szerintem, tele érdekes , izgalmas sztorikkal. >>Jobbra húz vagy balra húzz!<< Éljenek a csajok! Azok is, akik kapcsolatban élnek, és azok is, akik még keresik az igazit. Mindkét típusnak szól a könyv, ami 33 igaz, megtörtént tinderes randizós esetet mesél el. Vigyázat! Pikáns tartalom, szaftos pletykák, szigorúan 18 év felettieknek! A könyv címe: Jobbra húz vagy balra húzzz!"

– ajánlotta a Tinder-sztorikkal teleszőtt könyvet az influenszer.

A könyvbe egyébként – akit érdekel – ezen az oldalon bele is lehet olvasni mindenféle vásárlás kötelezettség nélkül, ingyen: https://truetinderstories.com/

Az biztos, hogy érdekes látni, hogy adott esetben a celebeknek is ilyen applikációkhoz kell nyúlnia, tehát nemcsak az „átlagemberek" problémája napjaink rohanó világában az ismerkedés hiánya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!