Hihetetlen formában van a Groovehouse énekesnője, Judy - ifaktor

Bizony a kényszerpihenő és a karantén a sztárokat sem kímélte, ami a néhány plusz kilót illeti. Judy a Groovehouse énekesnője is felszedett pár kilót, melyet már sikeresen le is adott. Jobb formában van, mint valaha.


Átalakulását látva a HOT! Magazin készített vele egy anyagot, melyben arról mesél, hogy melyek voltak azok a praktikák, amelyek segítettek elérni a kívánt formát. Illetve ezek segítségével tudja tartani a súlyát jelenleg is.

A 46 éves énekesnő 20 éveseket megszégyenítő formát varázsolt magának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!