Hihetetlen! Így fest Chessie King terhesen, meztelenül - ifaktor
Chessie King bézs színű ruhában ül várandósan a fotelben

A népszerű brit származású blogger, Chessie King megmutatta Instagram-oldalán várandóssága hetedik hónapjában, hogyan fest teste teljesen meztelenül.


Hazánkban sokan meglepődnének, ha valamelyik kedvelt közszereplőnk megmutatná teljesen pucér testét terhessége idején. Úgy érezzük, erre itthon még nem elég befogadóak az emberek, viszont a külföldi sztár posztját kifejezetten imádták a rajongók.

Chessie melleit kezével és telefonjával takarta ki a fotón, míg nemi szervét enyhén keresztbe tett lábai fedték. Úgy tűnik Chessie nem csak nagyon bevállalós, de meg is van elégedve külsejével, ami persze nem véletlen, hiszen remek formában van várandóssága vége felé is.

A komment szekcióba közel 400 komment érkezett és bátran kijelenthetjük, hogy mindegyik pozitív és biztató hozzászólás, ami azért is meglepő, mert tapasztalataink alapján hazánkban egy ilyen fotóért rengetegen szétszednék a posztoló influenszert.

„199 napja veled, Te arany lány"

– írta bejegyzésében Chessie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!