Hihetetlen mutatvány- kislányával légtornázott Pink - ifaktor

Az énekesnőhöz roppant kegyes volt a sors, amikor nem csak a hangját adta tehetségül. Pink az éneklés mellett a légtornázásban és egyéb extrém sportokban is rendkívül ügyes.


Jelen cikkünkben azonban a kislányáé a főszerep, aki a videót látva kiköpött édesanyja, legalábbis vagányság és bátorság tekintetében biztosan.

A kilenc éves Willow nagyon otthonosan mozgott a levegőben, akárcsak Pink.

Egyrészről szívmelengető látvány ez az összhang és harmónia köztük, másrészről pedig egy lenyűgöző mutatványnak lehettek az ott lévők a részesei.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!