Hilary Duff megható képeket osztott meg az otthon szüléséről - ifaktor
Hilary Duff fekete fehér képen otthon szülés közben

A hihetetlenül intim és szívbe markoló képeket Instagramjára tette fel az énekes-és színésznő.


Hilary Duff és férje Matthew Koma, még márciusban lettek harmadjára is boldog szülők, azonban eddig nem volt semmi hír és jel arról, hogyan élték meg a kislányuk, Mae érkezését. Most azonban végre bepillantást nyerhettek a követői Duffnak, hiszen rendkívüli képeket osztott meg az otthonszülésével kapcsolatban.

A képek profi fotós által készültek, így mindent részletesen megörökíthettek a nagy pillanatról. A 33 éves Duff, március 24-én adott életet Maenek.

Az Instagram-posztjában arról írt, hogy mennyire komfortosan érezte magát az otthon szülés közben és, hogy a megfelelő környezet, humor, készültség és támogatás a legnagyobb biztonságot nyújtotta számára, amit csak egy ilyen pillanatban lehet.

„A férjem egy nyugodt kőszikla a szobában még akkor is, amikor úgy érzem, falra másznék."

Ez a kép-sorozat betekintést enged az otthon szülés intim és roppant varázslatos világába. Duff a képek és az élmény miatt is, kisminkelve állt neki a hatalmas eseménynek, azonban a végeredményt látva, teljesen megérte. Átjött az üzenet.

A baba azóta 4 hónapos, minden rendben van velük és kívánunk sok boldogságot nekik, innen a tengeren túlról!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!