Íme néhány híres nő, akik a Bika jegyében születtek - ifaktor
Adele piros ruhában, piros almát tart a kezében

A Bika évszaka önmagunk felvállalásának időszaka. De hogy is néz ki ez pontosan? Szerencsére rengeteg híres Bika van, akik remek példát mutatnak.


A Bika jegyűek arról híresek, hogy földhözragadtak és időnként elég makacsok is. Földi jegyű társaikhoz, a Szűzhez és a Bakhoz hasonlóan a Bika is a gyakorlatiasság híve. Türelmesek és felelősségteljesek, és megértik az énidő fontosságát. Ez az oka annak, hogy értékelni tudják az élet finomabb dolgait, és gyakran engedik ki a fáradt gőzt otthonuk melegében megnyugtató illatú gyertyák, finom falatok, és kényelmes bútorok társaságában. Fontos megjegyezni, hogy a Vénusz bolygó által uralt Bikák rendkívül megbízható szeretők.

A vagyon és a hírnév kezelésében a józan ész és a reális szemlélet elengedhetetlen. A hírességek is képesek voltak ezeket a tulajdonságokat a sikerükhöz felhasználni, mint például a zenei legendák, Cher és Adele. A Bikák gyakorlatiasságukat arra is képesek felhasználni, hogy birodalmakat építsenek, ami Erzsébet királynő esetében szó szerint értendő.

Az alábbiakban megnézhetsz néhány híres női Bikát, akik előnyükre fordítva használják a legfontosabb tulajdonságaikat.

II. Erzsébet brit királynő (1926.04.21.)

A királynő a legjobb példa arra, hogyan érdemes a Bika kitartásáról tanúbizonyságot tenni. II. Erzsébet királynő 70 éve uralkodik az Egyesült Királyság felett, amihez bizonyára a Bikákra jellemző hidegvérre van szüksége.

Adele (1988. május 5.)

A földi jegyek arról híresek, hogy megbízhatóak, és Adele legutóbbi visszatérése bebizonyította, hogy számíthatunk rá, hogy érzelmes zenével varázsol el minket, függetlenül attól, hogy mennyi idő telt el az utolsó albuma óta.

Jessica Alba (1981. április 28.)

A színésznő és üzletasszony gyakorlatias Bika érzékét használja arra, hogy felfuttassa a cégét, a The Honest Company-t, amelynek értéke 2021 áprilisában elérte az 1,45 milliárd dollárt.

Cher (1946. május 20.)

A legendás énekesnő nem kertel, ha a véleményének megosztásáról van szó, ami klasszikus Bika tulajdonság.

Penelope Cruz (1974. április 28.)

Cruz filmszerepeinek listája bőséges, és ezek között három Oscar-jelölés és egy győzelem is szerepel. Mindegyikhez igazi Bika érzékenységgel közelített: a szakmája iránti elkötelezettséggel.

Gigi Hadid (1995. április 23.)

A gyönyörű modell hagyja, hogy a Bikára jellemző odaadása megcsillanjon, ha a húgáról, Belláról van szó. Azt mondják, a család, amelyik együtt szőkíti a szemöldökét, együtt is marad.

Kelly Clarkson (1982. április 24.)

Az eredeti American Idol olyan magabiztos dalokra építette karrierjét, mint a "What Doesn't Kill You makes You Stronger". Imádjuk ezt a páratlan Bika magabiztosságot!

Megan Fox (1986. május 16.)

Hollywood új párjának, a Bika Megannak és vőlegényének, Machine Gun Kellynek nem okoz gondot az egymás iránti odaadásuk kimutatása. Elképesztő ez a tüzes szenvedély, sok boldogságot kívánunk nekik!

Michelle Pfeiffer (1958. április 29.)

Pfeiffer az összes női főszerepét csodálatos Bika odaadással és páratlan alakítással tette feledhetetlenné. Egyszerűen nem lehet nem imádni a szőke színésznőt!

Barbra Streisand (1942. április 24.)

A méltán elismert Barbra Streisand azon kevés művészek egyike, akik EGOT-ot, azaz Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjat nyertek.

Renée Zellweger (1969. április 25.)

A színésznő elképesztő karriert futott be, legutóbb az NBC krimijében, a The Thing About Pamben játszott főszerepet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!